Сурово: Барселона закотвя 18-годишния Юсуф Демир на пейката заради една конкретна причина


Сурово: Барселона закотвя 18-годишния Юсуф Демир на пейката заради една конкретна причина
Снимка: Getty Images

2760 0

Барселона се готви да закотви на резервната скамейка крилото Юсуф Демир до месец февруари, за да е сигурен, че няма да активира задължителната му клауза за откупуване по време на зимния трансферен прозорец.

18-годишният футболист пристигна на "Ноу Камп" под наем от Рапид Букурещ, като договорът му е за срока на целия сезон 2021/22. В него е записано, че ако Демир изиграе поне 10 официални мача за каталунците, те ще са принудени да го закупят за 10 милиона евро!

*По-рано днес Барселона обяви кога Серхио Агуеро ще държи пресконференция относно бъдещето си!

Заради честите контузии и цялостната неспособност на тима да бележи голове, крилото бе използвано по-често, отколкото бяха предварителните планове на клуба. До този момент той се е появявал в шест мача от Ла Лига и три от Шампионската лига и именно заради това "Sky Germania" твърди, че Барселона ще вземе мерки, за да не се налага да надвишава и без това "крехкия" си бюджет за нови попълнения. 

Въпреки че демонстрира добри качества и загатна потенциала си, бившият играч на Рапид Виена все още няма гол или асистенция с екипа на "блаугранас" във всичките 290 минути, в които е бил на терена!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички