Меси: Поемам отговорност за грешките си, но просто исках по-добра Барселона


Меси: Поемам отговорност за грешките си, но просто исках по-добра Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1523 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси заяви, че иска да сложи край на спекулациите относно позицията му в клуба и всичко, което е направил, е било за „доброто на клуба“. Аржентинската звезда изглеждаше близо до напускане на каталунците това лято, след като подаде молба за трансфер поради неудовлетворението от начина, по който се ръководи клуба. Въпреки това той остана, осъзнавайки, че е „невъзможно“ за който и да е клуб да плати откупващата му клауза от 624 млн. паунда – клауза, която трябваше да бъде платена, за да може той да си тръгне от каталунския гранд.

При година оставаща до края на договора му, той иска да се концентрира върху „обединение“ в опит за успешен сезон. „След толкова много несъгласие, бих искал да сложа край на това. Поемам отговорност за грешките си, ако е имало такива, но просто исках по-добра и силна Барселона. Ако феновете са били подразнени от нещо, което съм казал или направил – винаги съм го правил с най-добра мисъл за клуба. Всички привърженици на Барса трябва да се обединят и да допуснат, че най-доброто тепърва предстои“, каза Меси пред 'Sport'.

Меси е реализатор номер 1 на каталунците за всички времена и е в клуба от 13-годишна възраст. Спекулациите относно бъдещето му вероятно ще продължат, освен ако той не преподпише, тъй като ще бъде свободен да разговаря с други клубове през януари 2021. „Добавяйки страст и ентусиазъм ще бъде единственият начин да постигнем целите си – винаги обединени и гледащи в правилната посока“, завърши Меси.

Само преди няколко дни Меси отново атакува ръководството на клуба, след като стана ясно, че Суарес преминава в отбора на Атлетико Мадрид (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички