Серхио Агуеро обяви кое "направи сърцето му по-силно" тези дни


Серхио Агуеро обяви кое "направи сърцето му по-силно" тези дни
Снимка: Getty Images

1826 0

Нападателят на Барселона Серхио Агуеро се обърна към своите фенове в социалните мрежи, след като стана ясно, че сърдечна аритмия го вади за дълго от строя. "Чувствам се добре и съм в добро настроение за старта на възстановяването си. Искам да благодаря на всички Ви за съобщенията, които направиха моето сърце по-силно", написа 33-годишният футболист в Туитър.

Агуеро бе привлечен в Барселона като свободен агент през лятото, след като договорът му с Манчестър Сити изтече след края на миналия сезон. Той обаче се възстановяваше от контузия в началото на сезона и едва в последните седмици започна да играе за тима, но сега го очаква нов дълъг период в лазарета.

"Кун Агуеро е подложен на диагностичен и терапевтичен процес от д-р Хосеп Бругада. Той няма да е на разположение на треньора, като през следващите три месеца ефективността на лечението ще бъде оценена, за да бъде определен и възстановителния процес", съобщиха от Барселона. А ето какво призна неотдавна Кун, че не му харесва на "Камп ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички