Стоичков пожела на Куман европейски трофей с Барселона


Стоичков пожела на Куман европейски трофей с Барселона
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1118 0

Легендарният играч на Барселона Христо Стоичков коментира много от актуалните теми в каталунския клуб, включително и поста на Роналд Куман. Стоичко заяви, че се надява наставникът да остане дълги години на "Камп Ноу".

"Да се ​​надяваме, че ще остане. Никога не можеш да знаеш. Пожелавам най-доброто на всички мои приятели. Знаете, че футболът зависи много от резултатите. Бъдещето на Барса вече е загадка, не можете да се реши дали да подпишете или не с нови играчи, поради всичко, което се е случило, пандемия и избори, но се надяваме, че Роналд може да вдигне друга европейска купа като треньор. Това би ме направило най-щастливият човек на света", заяви Стоичков.

"Мислите ли, че Йохан (б.р. Кройф) се е притеснил сериозно, когато сме казали това или онова? Той взема решения, точка. Вие сте в Барса, защото имате качество. Сега трябва да следите работата, която се извършва всеки ден. Сериозно: Желая ви най-доброто от най-доброто. А самият Виктор Фонт има списък с 8 играчи, които да вземе в Барселона, ако спечели изборите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички