Стана ясно какво е казал Шави в съблекалнята на Барселона след загубата от Реал Мадрид


Стана ясно какво е казал Шави в съблекалнята на Барселона след загубата от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3431 0

Барселона претърпя огромна загуба с 0:4 от Реал Мадрид у дома в реванша от полуфиналите за Купата на Краля в сряда (5 април). Каталунците отпаднаха от състезанието с поражение от 1:4 в общия резултат от двата мача.

След края на срещата мениджърът на "блаугранас" Шави е изпратил силно послание до своите футболисти в съблекалнята на "Камп Ноу". Изданието "Barca Buzz" разкрива думите му.

"Напълно разбирам гнева ви, защото и аз съм ядосан. Играхме добре през първото полувреме, но след 0:2 се сгромолясахме", заявил е Шави.

"Сега е моментът да се изправим, няма време за съжаление, знаейки, че имаме страхотен сезон и че спечелването на Ла Лига е крайната цел. Титлата би ни накарала да се докоснем до славата, за която се борим още от първия ден", добавил е испанският специалист.

Припомняме, че през настоящата кампания Барселона и Реал Мадрид се изправиха един срещу друг пет пъти в различни състезания. Каталунският клуб спечели три от мачовете, а "Лос Бланкос" спечели другите два.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболистите на Барселона са бесни на Винисиус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички