Срещу 5000 евро в Белград: В Испания разкриха тайната на звезда от Реал Мадрид


Срещу 5000 евро в Белград: В Испания разкриха тайната на звезда от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1325 0

Испанската преса направи любопитно разкритие в събота по адрес на един от най-опитните играчи в Реал Мадрид - Давид Алаба. Австрийският национал има тежки последни два месеца, след като му се наложи да лекува контузии в ключовия период от сезона. 

Оказва се, че дефанзивният футболист е бил препратен към Белград от съотборника си Лука Модрич, който също се наложи да отсъства от терените поради медицински проблеми, но изненадващо се оправи навреме за големите мачове на "белия балет". 

\

Лечението на звездата

По този начин Relevo съобщава, че Алаба се е озовала в ръцете на добре познатата, определяна в Испания като "доктор чудо" - Марияна Ковачевич. Той е пътувал за сръбската столица след първия полуфинал срещу Манчестър Сити, когато се наложи да доиграе срещата с мускулни проблеми. 

В Испания подчертават, че на практика бранителят наистина е срещнал навременна помощ от страна на Марияна, която успя да го вдигне за злощастно изгубения реванш с "гражданите".

Връзката с ЦСКА

От Relevo уточняват, че консултацията в Белград струва около 5000 евро, а в допълнение припомнят, че още в началото на кариерата си тя работи за родния ЦСКА.

Вижте последно какво сподели Анчелоти за договора си с Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички