СНИМКИ: Реакцията, която доказва какво означава Зидан за Реал Мадрид


СНИМКИ: Реакцията, която доказва какво означава Зидан за Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1725 0

Темата на деня сред футболнта общественост безспорно е изненадващото решение на Зинедин Зидан да напусне Реал Мадрид. След спечелени 3 поредни титли в Шампионска лига френската легенда сподели, че "белия балет" има нужда от нов път и нов глас в съблекалнята и само дни след поредния си успех се оттегли.

Всички в лагера на Реал Мадрид са съсипани от изненадващата раздяла със Зинедин Зидан. И най-скъпо струват не триумфите, завоювани от легендарния футболист в последните 2.5 години, а емоциите, демонстрирани от Флорентино Перес.

Президентът на "белия балет" е познат на света като безкомпромисен футболен бос, който сменя треньорите като носни кърпи, без да таи каквито и да е емоции. Той е наясно, че трябва да е безкрупулен, за да може да поддържа нивото постоянно високо в клуба. Но дори той изглеждаше отчаян в момента, в който Зидан обяви новината за своето напускане.

Реакциите на Флорентино Перес олицетворяват тези на всички мадридисти по цял свят. А щом човек като президента на Реал Мадрид не успява да скрие разочарованието си, значи Зидан е постигнал много повече от спечелването на трофеи:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички