Служител в Барселона обвинен в сексуално насилие по време на масаж


Служител в Барселона обвинен в сексуално насилие по време на масаж

5081 0

Каталунският вестник Periódico de Catalunya разки информация относно доста сериозни и притеснителни събития, случили се на "Камп Ноу" през 2016 година. А човекът, който е замесен в тях е физиотерапевт, който по това време е работил в Барселона.

Според каталунското издание служител на име Хауме Дж.ЛЛ. е действал "похотливо и без никаква цел да лекува" спрямо друг служител на клуба, който се е нуждаел от услугите му за контрактура във врата. Жената, която е започнала делото е поискала 7 години наказание за това деяние.

Тя твърди, че физиотерапевтът е отклонил масажите си към тазобедрената става, след което се е преместил "малко по малко“ към гениталиите на жената. В документа си те казват, че „професионалистът“, поддържал своето настроение… държал гърдите й и усещал зърната ѝ".

Жената е написала още, че се е почувствала "сериозно засегната", заради това, което е трябвало да изтърпи,а  от прокуратурата са заключили, че тези действия съвпадат с такива на сексуален тормоз. Освен искането за лишаване от свобода, прокуратурата иска ограничение на обвиняемия да се приближи до жертвата, заедно с 10 000 евро обезщетение. Процесът трябваше да се проведе следващата седмица, но вероятно ще бъде отложен поради коронавирусната криза.

Източници от клуба обявиха пред El Periodico, че обвиняемият мъж е бил уволнен веднага щом фактите са станали известни. Физиотерапевтът е добре познат в клуба и е работил там повече от три десетилетия в различни отдели, включително седем години с първия футболен отбор. А каква пък традиция бе прекъсната от клуба, засягаща всички служители в Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички