Барселона прекъсва любопитна традиция: Без бонуси за служителите при титла


Барселона прекъсва любопитна традиция: Без бонуси за служителите при титла
Снимка: Getty Images/Guliver

1916 0

Когато един отбор спечели голяма титла, не само мениджърът и играчите са получават финансова награда. Приносът на всички служители в клуба често също често се възнаграждава. Такъв е и случаят в Барселона, където обаче служителите вече губят надежда, че ще продължат да получават такива бонуси.

Ясно е, че сумата е много по-ниска от тази, получена от играчите, но традицията е била те да получат нещо, с което да повишат годишната си заплата. За да се придобие представа, когато Барса спечели първенството и купата през сезон 2017/18, хората, които работиха с първия отбор, получиха 25 000 евро като бонус, пише AS.

Това е награда, която досега винаги е била разпределяна сред служителите около първия отбор в знак на важната работа, която вършат в съблекалнята. И това е бонус, получен не само от пряко участващите в първия отбор, но и от всички служители на клуба. Миналата година каталунците отново вдигнаха шампионската титла в Ла Лига, но изглежда, че с нея се е сложило и край на тази традиция в клуба. Служителите на "Камп Ноу" все още не са получили този бонус, е трябвало това да се случи през септември миналата година, но досега подобни парични награди не са стигнали до тях. Междувременно стана ясно, че реваншът между Барселона и Наполи също ще бъде пред празни трибуни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички