След скандалите на "Камп Ноу": Английски гранд вече се "ослушва" за Лионел Меси


След скандалите на "Камп Ноу": Английски гранд вече се "ослушва" за Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

4986 0

Публичният конфликт между звездата на Барселона Лионел Меси и спортния директор на клуба Ерик Абидал породи нови въросителни около бъдещето на аржентинеца на "Камп Ноу". Носителят на шест златни топки е прекарал цялата си кариера в Каталуния, но в последно време все по-често се говори за възможността той да заиграе в друг отбор.

Ако в действителност Лионел Меси реши да напусне Барселона, то фаворит за неговата бъдеща дестинация е Манчестър Сити, твърди британското издание Manchester Evening News. Аржентинецът от много време е свързван с трансфер на "Етихад", а освен това "гражданите" са водени от любимия треньор на Меси - Хосеп Гуардиола.

Двамата имаха отлично разбирателство още от работата си на "Камп Ноу", когато Барселона се намираше в пика на своите сили. Освен това в тима на "небесносините" Меси би убединил сили със свой много близък приятел и сънародник - Серхио Агуеро, който вече дълги години играе на Острова и би помогнал на Лионел в адаптацията към английския футбол.

А с какви думи Ерик Абидал вбеси Меси - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички