Опасност: Меси е уморен да е отговорен за всичко в Барселона


Опасност: Меси е уморен да е отговорен за всичко в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5529 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е уморен от ситуацията, в която се намира в любимия си клуб. Според "El Partidazo" de "COPE", на капитана му е омръзнало да бъде сочен за този, който "коли и беси" в клуба, а думите на спортния директор Ерик Абидал от снощи са преляли чашата на аржентинеца.

Нападателят е уморен от това, че често е посочван като фактически ръководител на Барселона. Като човек, отговорен за трансфери и смени на треньори, въпреки че неговата единствена отговорност е да играе футбол. Според източника, на Меси му е омръзнало да му се приписва власт, която той няма и да носи отговорност за всичко негативно, което се случва на и около "Камп ноу".

"El Partidazo" de "COPE" посочва, че уволнението на Ернесто Валверде е показателно за това, че капитанът на отбора не е контролиращата клуба фигура, тъй като само той и близкият му приятел Луис Суарес са стояли зад доскорошния треньор на тима. Нападателят смятал, че е несправедливо да се говори, че той уволнява и назначава треньорите на отбора. А с какви думи Абидал ядоса звездата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички