След притеснения за контузия: Лидер в Барселона ще е на линия за първия мач през 2024 година


След притеснения за контузия: Лидер в Барселона ще е на линия за първия мач през 2024 година
Снимка: Getty Images

929 0

В началото на декември по време на сблъсъка на Барселона с Атлетико Мадрид Роналд Араухо получи фрактура на челюстта. Въпреки болката продължава да играе, носейки поразителна маска по време на мачовете, за да се предпази контузията си.

Араухо е следен отблизо в последните седмици

Араухо ще е на линия още за първия мач за Барселона през 2024

Травмата накара Араухо да пропусне приятелския мач на Барселона с Клуб Америка миналата седмица, въпреки че това беше само като предпазна мярка. "Sport" твърди, че се очаква уругвайският защитник да бъде на разположение за първия мач след зимната пауза, в който каталунците ще се изправят срещу Лас Палмас в Гран Канария.

През следващите 24 часа Араухо ще премине допълнителни медицински тестове за контузията си. Той дори би могъл да играе без маска, ако се счита, че фрактурата е зараснала успешно през последните няколко седмици.

Араухо беше един от многото играчи на Барселона, които бяха подложени на интензивно наблюдение през последните седмици след поредица от по-ниски резултати. Той е сред лидерите на каталунците и несъмнено ще бъде гледано към него, тъй като отборът на Шави се стреми да се подобри пред 2024 година. Към Араухо има голям интерес от Байерн Мюнхен, но поне за зимата е нулев шансът той да поеме към Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички