И Жоао Кансело се разкри: От дете е бил фен на Барселона


И Жоао Кансело се разкри: От дете е бил фен на Барселона
Снимка: Getty Images

623 0

Защитникът на Барселона - Жоао Кансело, разкри, че винаги е бил фен на каталунския гранд. Португалецът подсили шампиона на Испания това лято, идвайки с трансфер под наем от Манчестър Сити.

"Винаги съм бил фен на Барселона. Разбира се, по-скоро във златната ера, започвайки от 2008 година накъде. Израснах, гледайки играта на Барселона, най-добрият отбор във футбола, който стана през 2009 година", заяви Кансело, цитиран от "Marca".

"Много от моите идоли играха тук. Затова ми беше лесно да се адаптирам. Големият ми идол винаги е бил Роналдиньо. Той ме вдъхновяваше, когато го гледах по телевизията. Заради неговия чист талант, заради магията му", продължи защитникът.

"Имайки предвид съперничеството между Барселона и Реал и това, че той накара "Бернабеу" да го аплодира, у него имаше нещо невероятно", завърши португалският футболист. По-рано и сънародникът му Жоао Феликс призна, че от дете е фен на Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички