След нова контузия: Реал Мадрид изгуби Еден Азар за още един месец


След нова контузия: Реал Мадрид изгуби Еден Азар за още един месец
Снимка: Getty Images/Gulliver

1328 0

Звездата на Реал Мадрид Еден Азар получи нова контузия – този път на ляв бедрен мускул, обявиха от пресслужбата на Кралския клуб. Белгиецът се очаква да бъде извън игра за един месец, което означава, че ще пропусне първия двубой от осминафиналите на Шампионска лига с Аталанта на 24 февруари. Твърде вероятно е и бившият играч на Челси да не вземе участие в градското дерби с Атлетико Мадрид на 7 март.

„След преминатите тестове, проведени от медицинския щаб на Реал Мадрид, Еден Азар бе диагностициран с мускулна травма в областта на лявото бедро“, потвърдиха от клуба. Поредната травма на Азар продължава кошмарните му 18 месеца в испанската столица, белязани от непрестанни контузии.

30-годишният Азар бе привлечен през лятото на 2019-а за сума от порядъка на 100 милиона евро, като цената може да "набъбне" до близо 150 милиона под формата на различни условия и бонуси. Белгиецът получава около 400 000 паунда на седмица. Той е обект на чести критики заради непрестанните му контузии и липсата на постоянство в изявите му на терена.

Наскоро Еден Азар изигра страхотно полувреме в мач от Ла Лига, с което обнадежди феновете, че се завръща към върховата си форма от Челси (повече вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички