След като пусна Феликс в Челси: Атлетико Мадрид взима звезда на Реал?


След като пусна Феликс в Челси: Атлетико Мадрид взима звезда на Реал?
Снимка: Getty Images

2018 0

Атлетико Мадрид си е поставил за цел да намери заместник на своя нападател Жоао Феликс, когото пусна под наем в английския гранд Челси. Управата на мадридчани е хвърлила око на звездата на градския си съперник Реал Мадрид - Марко Асенсио, твърди "El Gol Digital".

Според изданието управата на "рохибланкос" е определила Асенсио като перфектния заместник на Феликс. Твърди се, че клубът следи отблизо ситуацията на играча в Реал Мадрид.

Договорът на испанския национал на "Сантиаго Бернабеу" изтича в края на текущия сезон. Възможностите за подновяване на договора също намаляват, като се появяват информации, че Асенсио вече е започнал разговори с няколко италиански клуба, включително Милан.

Мнозина вярват, че Асенсио би предпочел трансфер в Атлетико, защото няма да му се налага да напуска страната, а дори и самия град. Асенсио е играч, който може да се похвали с 52 гола и 27 асистенции в огромните 253 изяви за Реал. Също така е спечели няколко значими турнира с един от най-успешните отбори в Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Свършва ли ерата "Симеоне" в Атлетико?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички