След баща си, и Лионел Меси си е купил жилище в Милано, Интер мечтае


След баща си, и Лионел Меси си е купил жилище в Милано, Интер мечтае
Снимка: Getty Images/Guliver

2001 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси даде нов повод на слуховете, че може да напусне клуба на сърцето си. Аржентинецът си е купил имущество в Милано, което стана причина да се заговори отново за евентуален негов трансфер в Интер. Имотът на Меси е луксозен мезонет, който се намира близо до офиса на миланския гранд, твърди Sport Mediaset.

Нападателят на каталунския гранд е осъществил имотната сделка след своя баща, който също се е сдобил с жилище в Милано, също близо до офиса на Интер. Както е известно, договорът на Меси с настоящия му клуб изтича догодина и, по една или друга причина, той още не е подписал нов.

"La Gazzetta dello Sport" пише, че фактите за закупените имоти в Милано, неподписаният нов договор и студенината в отношенията между звездата и клубното ръководство карат Интер да мечтае. "Чакаме нещо... странно да се случи. Всички тези "улики" ни помагат да мислим положително", пише авторитетното издание. А как коментира информацията за идването на Меси треньорът на Интер - Антонио Конте, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички