Конте е готов да поеме Реал, но има едно условие - Перес едва ли ще е съгласен


Конте е готов да поеме Реал, но има едно условие - Перес едва ли ще е съгласен
Снимка: Guliver/GettyImages

2516 0

Сагата около треньорския пост на Реал Мадрид продължава да расте. Мнозина смятат, че времето на Хулен Лопетеги начело на "белия балет" е към своя край, а за негов заместник е сочен бившият мениджър на Ювентус и Челси Антонио Конте.

Италианският специалист е готов да поднови треньорската си дейност начело на "кралския" клуб, но има едно условие, твърди "Telegraph". Конте държи договорът му с клуба да бъде с по-голяма продължителност, за да си подсигури, че няма да му бъде дадено ограничено време за работа.

Подобно условие обаче едва ли ще се хареса на президента на Реал Флорентино Перес, който предпочита да осигури едногодишен контракт на Конте. Перес не е сред най-търпеливите собственици, а треньорските рокади на "Сантиаго Бернабеу" не са рядкост.

За момента Лопетеги остава начело на "белите", но резервният вариант за мадридчани, в лицето на Конте, изглежда под въпрос. Италианецът държи изключително много на това условие в договора си, докато от ръководството на Реал Мадрид не са склонни да му предоставят дългосрочен контракт.

Припомняме, че Конте бе освободен преждевременно от своя договор с тима на Челси, а италианският специалист държеше да получи компенсация от "сините" заради това решение. Конте стигна дори до съд, за да си търси парите от "Стамфорд Бридж", които той определи като 11 млн. евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички