Sky Sports опроверга информацията за трансфер на Мбапе


Sky Sports опроверга информацията за трансфер на Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

1209 0

Източници на Sky Sports са разбрали от ръководството на Монако, че сделката между клуба и Реал Мадрид за Килиан Мбапе все още няма, информира английската медия. Както е известно, "Marca" публикува материал, според който европейските грандове са сключили сделка за нападателя на стойност 180 милиона евро.

Sky Sports обаче твърди, че от Монако са отрекли информацията и няма сделка с "кралете" за най-ценния кадър на тима от Княжеството. Въпреки опровержението обаче, изглежда все по-вероятно Мбапе да се озове в Реал Мадрид, след като "белия балет" се раздели с Алваро Мората.

Английската медия беше тази, която обяви, че трансферът на Лукаку в Манчестър Юнайтед не е финализиран, след като BBC пръв излезе с информацията, че "карамелите" са приели оферта на стойност 75 милиона паунда. Няколко дни по-късно двата отбора обявиха сделката.

Междувременно в социалната мрежа "Twitter" името на Мбапе е второто най-споменавано за днес, след като Marca публикува новината, че има споразумение за неговата продажба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички