Скандирания "К**ко, Гави" огласиха звучно празненствата в Испания (ВИДЕО)


Скандирания "К**ко, Гави" огласиха звучно празненствата в Испания (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4550 0

Младата звезда на Барселона и Испания - Гави, стана обект на грозни обиди по време на празненствата на "ла фурия" по случай спечелването на Лига на нациите. Неслучайно, тези обиди се случиха в Мадрид. 

Какво се случи с Гави? 

По време на част от събитието, което се проведе в баскетболната зала в Мадрид, Гави взе микрофона и искаше да отправи благодарностите си за подкрепата и да каже няколко думи какво означава този успех на Испания. 

В пълното съоръжение обаче не всички бяха в настроение да празнуват, а предпочетоха веднага да покажат "тъмната" си страна. Въпреки че бяха малцинство, докато Гави говореше ясно се чуха скандирания "P*ta Gavi", които огласиха залата за няколко секунди. 

Останалите се опитаха да заглушат тези скандирания, което до определена степен се получи, но пък това доведе и до разделение сред самите фенове. Грозна сцена, на фона на позитивния повод, по който запалянковците се бяха събрали в залата. 

Интересното е, че нито един от играчите на Испания не реагира на освиркванията - било то с жестове или с отправени молби към феновете. 

Явно фенове на Реал са решили да си "отмъстят" за това, което сториха в Барселона по време на празненствата около спечелването на Ла Лига, когато част от тях скандираха същото по адрес на Винисиус. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички