Скалони: Меси се чувства комфортно в Барселона


Скалони: Меси се чувства комфортно в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2452 0

Мениджърът на Аржентина Лионел Скалони смята, че Лионел Меси се чувства комфортно в Барселона, въпреки спора между него и спортния директор Ерик Абидал в последните седмици. Появиха се дори спекулации, че аржентинецът може да напусне „Камп Ноу“ след гневната му реакция по адрес на Ерик Абидал, който се изказа за уволнението на предния треньор на тима Ернесто Валверде.

Лионел Скалони няма притеснения относно бъдещето на Меси, въпреки събитията от последните седмици. „Виждам, че е добре. Онзи ден срещу Реал Бетис той беше най-добрият играч на терена без дори да отбележи гол. Той даде всички асистенции и участваше във всяко едно положение. Той е добре, той се чувства комфортно. Той ще трябва да реши бъдещето си, но мисля, че се чувства комфортно. Не се притеснявам изобщо. Меси се чувства добре както в Барселона, така и в националния отбор на Аржентина“, каза националния селекционер на „гаучосите“.

Барселона разчитат на Меси в момента повече от всякога, тъй като двама от другите нападатели на тима Луис Суарес и Усман Дембеле са с травми. А ето кой футболист могат да привлекат каталунците в следващите дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички