Халф на Барселона: С удоволствие бих играл с Роналдо


Халф на Барселона: С удоволствие бих играл с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1958 0

Халфът на Барселона Иван Ракитич, който в последните месеци често е свързван с трансфер, направи доста любопитно изказване за Кристиано Роналдо. Въпреки че посочи неговия съотборник Лионел Меси за най-добрият на всички времена, то заяви, че с удоволствие би играл заедно с Роналдо.

"Наистина е невероятно да играеш с Меси, той е специален и е най-великият. Смятам, че във всеки момент има един играч, който е над всички. За последните 15 години той е най-добрият играч, а моето мнение, че е най-великият за всички времена. Да играя с него в последните 6 години е невероятно", заяви Ракитич.

"Наистина искам Неймар да е в моя отбор, това е сигурно. Трябва да реши какво ще е най-доброто за него, той е мой голям приятел и искам да е щастлив. Когато е щастлив е сред най-добрите играчи в света", допълни той и продължи за Роналдо. "Разбира се, че искам да играя с него, той е сред най-големите в историята. Наистина е наслада да го гледаш как играе и как се справя в Ювентус сега. За мен той е сред най-добрите в историята".

А ето кои футболисти на каталунците са влезли в спор през миналата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички