Симеоне: Парите няма да направят разлика в дербито на Мадрид


Симеоне: Парите няма да направят разлика в дербито на Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

826 0

Старши-треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне не се притеснява от липсата на голове в последните мачове на "дюшекчиите". В последните си три двубоя столичани имат отбелязан едва 1 гол, а основният голмайстор на тима Антоан Гризман няма попадение вече над 360 минути игрово време. Сега за тима предстои гостуване на Реал Мадрид, но аржентинският специалист начело на Атлетико няма притеснения.

"Единственият начин да сложим край на головата си суша е като продължим да опитваме да отбележим. Да създаваме положения. Това е пътят. Вярвам, че това ще се случи", заяви аржентинският наставник.

Той коментира и разликата във финансите на двата тима, като той не им отдава голямо значение и не мисли, че парите правят разликата в предстоящия двубой.

"Разбира се, че има тенденция отборите с по-големи бюджети да завършват по-напред в класирането. Със сигурност има разлика между нас и Реал от тази гледна точка, но не мисля, че парите могат да направят разликата в един мач", добави Чоло.

Симеоне добави, че Стефан Савич и Яник Ферейра Караско не са тренирали с отбора и отпадат от сметките му за гостуването на "Сантиаго Бернабеу" в съботния следобед.

Аржентинецът каза още, че уважава изключително много легендата на Реал Гути, който заяви, че нито един от играчите на Атлетико не би намерил място в състава на Реал в момента. Симеоне изрази мнение, че бившият халф на "белите" има право да коментира, защото знае за какво говори.

Дербито е в събота от 17:00 часа българско време на стадион "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички