Зидан със суперлативи за Атлетико: Това е завършен отбор


Зидан със суперлативи за Атлетико: Това е завършен отбор

1177 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали сериозно следващия съперник на своя тим - Атлетико. Дербито на Мадрид ще се проведе в събота (17:00 часа българско време) на "Сантяго Бернабеу" и със сигурност ще изхвърли един от двата тима (а може и двата) от битката за титлата в Примера дивисион.

"Готови сме за мача срещу Атлетико. Това е дерби и е много важно и за двата отбора, но в същото време е просто още един двубой", каза Зидан на пресконференция днес.

"Ще ни бъде много трудно утре, това е ясно, тези мачове винаги са тежки. Надявам се феновете да ни подкрепят и утре така, както го правят винаги. За тях мачът е много важен, но за играчите е от огромно значение.

Знаем, че Атлетико се защитава добре, но това не е единственото нещо. Това е един напълно завършен отбор. Трябва да сме много внимателни в това, което правим, защото съперникът ни е много силен. В Малага имахме проблеми в защита, които сега не трябва да се повтаря", похвали Зидан "дюшекчиите".

"Дали ще спечелим, загубим или завършим наравно в мача няма значение за титлата. Мачът не решава нищо, защото има още много точки за разпределяне", каза още Зидан. 

Утре френският специалист няма да може да разчита на Марсело, който има проблем с прасец и е аут за дербито.

В същото време обаче Карим Бензема се очаква да поведе нападението на тима, след като тренира наравно с отбора. Зидан разкри, че френският нападател се чувства добре и няма проблем да излезе на терена срещу шампиона на Испания за 2014 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички