Зидан със сериозен проблем в защита преди дербито с Атлетико


Зидан със сериозен проблем в защита преди дербито с Атлетико
Снимка: Иван Йочев

932 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан няма да може да използва левия краен защитник Марсело по време на дербито срещу Атлетико (Мадрид) в събота на "Сантяго Бернабеу".

Френската легенда разкри на днешната си пресконференция, че бразилският ас на "белия балет", който е сред най-добрите играчи на тима през сезона, има претоварване в прасеца и няма да вземе участие в срещата.

Очаква се той да получи почивка и в Шампионска лига срещу Рома, за да може да почине максимално добре за оставащите 2-3 месеца до края на сезона.

"Марсело е аут за мача срещу Атлетико. Той има претоварване в прасеца и няма да рискуваме неговото състояние. Мога да пусна на неговото място Дани Карвахал. Мога да направя и нещо друго", заяви смеейки се Зидан.

Оптималният вариант пред Зизу е да заложи именно на испанския национал отляво на своята защита. В такъв случай най-вероятно Данило ще излезе като титуляр по десния фланг на отбраната.

"Данило е перфектен, просто се случва така, че другите играчи играят на много добро ниво. Но той е отличен футболист и ще получи своя шанс", загатна треньорът на Реал Мадрид.

Дербито е в събота от 17:00 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички