Симеоне: Напускането на Ернандес бе по-болезнено от това на Гризман


Симеоне: Напускането на Ернандес бе по-болезнено от това на Гризман
Снимка: Getty Images/Gulliver

1232 0

Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, направи интересно признание. Припомняме, че "дюшекчиите" се разделиха с някои ключови футболисти като Родри, Лукас Ернандес и Антоан Гризман, за когото се смяташе, че бе най-ключовият играч на столичани. Симеоне обаче явно има друг ракурс, споделяйки, че раздялата с Ернандес е била по-болезнена, отколкото тази с Гризман.

"Раздялата, която ни нарани най-много, бе тази с Лукас Ернандес, който е момче от нашата школа. Болеше повече, отколкото раздялата с Гризман. Говорил съм с него, след като напусна (с Гризман). Той е там, където иска да бъде. Той е скромно момче, което не говори много. Той е спокоен и жизнерадостен. Нямам съмнения, че ще се справи добре там, но сега всичко зависи от Ернесто Валверде, а не от мен" - заяви 49-годишният наставник.

Антоан Гризман не се радва на възможно най-добрия старт с новия си клуб - Барселона. Изглежда един от най-големите проблеми е, че разбирателството на терена с голямата звезда в тима - Лионел Меси, не е на добро ниво. Предстои да се разбере дали с времето французинът ще се приспособи напълно, с което да разгърне безспорните си качества.

Наскоро дори се появиха непотвърдени информации, според които Барселона ще продаде Гризман, защото не се разбира с Меси. Реакцията на аржентинеца не закъсня. Вижте как коментира слуховете, че не се разбира с французина - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички