Меси: Не искам Гризман в Барса? Това е лъжа!

Капитанът на Барселона Лионел Меси за пореден път отрече слуховете, че между него и новия нападател на тима Антоан Гризман има проблеми. Статистиката сочи, че двамата не комуникират добре на терена, а според слухове, аржентинецът не е доволен от привличането на бившия нападател на Атлетико (Мадрид).

"Не е лесно да играеш в Барса, заради футболната идея. За всеки играч, който не е живял с философията и не познава метода, му е трудно да дойде в Барса. Той дойде. Той е много висококачествен играч, много интелигентен и в крайна сметка ще се адаптира", заяви Меси, цитиран от AS.

Гризман призна: С Меси не сме приятели, комуникираме трудно

Нападателят на Барселона Антон Гризман сподели, че се нуждае от повече време, за да се приспособи към новия клуб след присъединяването от Атлетик...

На въпроса дали наистина не е искал французина на "Камп ноу" петкратният носител на "Златната топка" заяви: "Това е лъжа. Първата година, когато клубът искаше да подпише с Гризман, аз казах, че той е един от най-добрите и че най-добрите са добре дошли. Никога не съм имал проблеми с идването му. Значи това е лъжа", отсече Меси. Вижте какво сочи статистиката по въпроса в този материал.

Още по темата

Please select answer!