Ще има ли среща между Барселона и Меси, докато Лео е в Испания?


Ще има ли среща между Барселона и Меси, докато Лео е в Испания?
Снимка: Getty Images

2237 0

Пристигането на Лионел Меси в Барселона в събота за пореден път задейства всички аларми за възможен подход за завръщането му на "Камп Ноу". Аржентинецът кацна със семейството си и най-близкия си антураж, натоварен с куфари, за да се възползва от почивните си дни в къщата, която все още има в Кастелдефелс.

Без срещи между Меси и Барселона

Според "Sport" Меси и Барса нямат намерение да се срещат и дори да правят опити за сближаване тези дни. По-рано имаше информации, че играчът се е върнал в Барселона, за да обсъди бъдещето си, но намеренията му не надхвърлят прекарването на тези дни със семейството му.

По същия начин, по който го направи през тези две години в Париж, аржентинецът се възползва от почивните дни, които получи от ПСЖ. Отборът на парижани игра миналия петък и ще има ваканция до сряда, когато ще се върне на работа, за да посрещне тази последна част от сезона. Погледът им е насочен към единствената заложена цел - спечелване на Лига 1. По-рано се появи информация, че от ПСЖ са готови да пуснат Меси без пари заради нова стратегия, която ще налагат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички