Шокиращо! Лопетеги втрещи с причината за допуснатия обрат срещу Реал Мадрид


Шокиращо! Лопетеги втрещи с причината за допуснатия обрат срещу Реал Мадрид

2121 0

Треньорът на Севиля Хулен Лопетеги изуми с причината, която посочи за загубата от Реал Мадрид с 2:3 на „Рамон Санчес Писхуан“ в дербито от 32-ия кръг на Ла Лига. Андалусците поведоха с 2:0, но кралете заличиха пасива си и стигнаха до магически обрат.

Така хората на Карло Анчелоти станаха първият тим, превзел крепостта на Севиля през кампанията. Възпитаниците на Лопетеги не познаваха вкуса на поражението на своя стадион.

Загубихме мача и това не е никак  добре. Превъзхождахме ги преди почивката, но след нея те ни надиграха. Не знаехме как да действаме в ключовите моменти. Сякаш имаше страх от това да спечелим срещу Реал Мадрид“, коментира Лопетеги пред „Marca“

Вкараха ни  ранно попадение в началото на второто полувреме. Това ни накара да се усъмним в себе си. Изиграхме  добро първо полувреме, но това не се оказа достатъчно“, каза още специалистът, който е бивш наставник на „лос бланкос“.

Севиля продължава битката за Топ 4, за да си гарантира участие в Шампионската лига. В момента андалусци са трети с актив от 60 точки, колкото имат още Барселона и Атлетико Мадрид.

А ето какъв рекорд счупи Карим Бензема след победния си гол на „Рамон Санчес Писхуан“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички