Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас: Напускането на Меси не е драма, няма да помогне на Серия А


Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас: Напускането на Меси не е драма, няма да помогне на Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

4123 0

Шефът на испанската Ла Лига Хавиер Тебас коментира слуховете за потенциално напускане на първенството от страна на най-голямата звезда, която играе в Испания - Лионел Меси. Тебас не е притеснен от това, като допълва, че евентуалният му трансфер в Серия А няма да помогне на футбола там.

"Не мисля, че пристигането на Меси може да реши проблемите на Серия А, които са свързани с лошата връзка между дългове, високо и недостатъчно инкасо. Цифрите в Серия А са проблемни, а тези икономически проблеми със сигурност няма да бъдат решени от Лео Меси" - започна Тебас.

"Искам Меси да остане тук, но ако си тръгне, няма да бъде голяма драма. Казваше се, че и без Кристиано Роналдо лигата ще загуби пари, но вместо това спечелихме такива, дори и в Португалия. Играчите помагат, но не са от решаваща роля за шампионатите" - завърши той.

Междувременно, бившият наставник на Барселона - Ернесто Валверде, коментира любопитен аспект от играта на мегазвездата. Той обясни защо Лео Меси често не е въвлечен в играта в началните минути на двубоите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички