Шеф в Барса: Не обмисляме заминаване на Меси, в клуба работим да го накараме да остане


Шеф в Барса: Не обмисляме заминаване на Меси, в клуба работим да го накараме да остане
Снимка: Getty Images/Guliver

1386 0

Рамон Планес, който замени Ерик Абидал на поста технически секретар в Барселона, говори при представянето на новия играч на Барса - Тринкао. Очаквано главната тема бе евентуалното напускане на Лионел Меси, като той обясни, че всички в клуба искат той да остане.

"Искаме да изградим още един печеливш цикъл заедно с най-добрия играч в света. Всички продължаваме да разчитаме на Меси. Не обмисляме заминаване на Лео. Искаме той да остане. Бъдещето е светло, с много талантливи, млади играчи. Не можем да направим скандал между Меси и Барса, защото никой от тях не го заслужава. Трябва да имаме много уважение към играчите, които са дали много за клуба. В клуба работим, за да убедим Меси да остане. Той не ни е казвал, че няма да се яви на тренировки", заяви Планес.

"Лео е дал много на Барса. Това е брак, който е е дал много през годините и трябва да се борим за него, за да продължава напред. Работим вътрешно, за да убедим Лео. Разбирам, че това е новина, но трябва да изработим вътре в клуба най-доброто решение за Барса и Лео. Дали работя върху сценарий без Меси? Ние градим с тези попълнения и още някое такова, опитвайки се да заформим отбор победител, винаги с големите играчи, които са спечелили много неща. Това е нашият път. Не можем да си позволим спор между Лео и Барса". Междувременно, ако се стигне до напускане на Меси, кандидатите за неговия подпис не са никак малко. А кои са те - може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички