Шави след 0:1 от Алмерия: Много съм ядосан, нямаме оправдание!


Шави след 0:1 от Алмерия: Много съм ядосан, нямаме оправдание!
Снимка: Getty Images

1349 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес разкритикува остро тима си след загубата от слабака Алмерия в 23-ия кръг на Ла Лига. Каталунците паднаха за първи път в историята си от този противник и допуснаха едва втора загуба за сезона дотук.

"Не успяхме и нямаме оправдания. Липсваше ни страст през първото полувреме. Нямахме интензивността, нямахме желанието да спечелим. Това ме притеснява най-много", започна Шави след загубата.

"Извинявам се на феновете. Пропуснахме страхотна възможност. Няма да спечелим Ла Лига за трета година. Това не го разбирам. Не заслужавахме да спечелим и трябва да поемем отговорност. Много съм ядосан", продължи той.

"След почивката се опитахме да дадем всичко от себе си, но не беше достатъчно и беше твърде късно. Първото полувреме е най-лошото ни представяне за сезона. Отговорността е моя. За щастие, имаме предпазна възглавница под формата на разликата в точките", завърши треньорът пред "Barca TV".

Kaкто е известно, Барселона е лидер в Ла Лига с 59 точки. Вторият Реал Мадрид има 52. А ето какъв друг проблем дойде до главата на Шави в мача с Алмерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички