Шави: Ще напусна ли Барса? Обратното - още по-ангажиран съм


Шави: Ще напусна ли Барса? Обратното - още по-ангажиран съм
Снимка: Getty Images

950 0

Треньорът на Барселона Шави Ернандес коментира все по-засилващите се слухове за неговото уволнение или оставка. В последно време резултатите на тима не са добри - "блаугранас" допуснаха 2 загуби в групата си в Шампионска лига, а в Ла Лига изостават със 7 точки от върха.

"Треньорът обикновено страда най-много, но аз се опитвам да тегля каруцата. Обичам да бъда лидер, обичам да бъда критикуван, за да са спокойни играчите", заяви легендата на клуба, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Цял живот съм правил това и няма да спра. Никой няма да ме спре. Питат ме дали съм мислил да напусна. Обратното. Аз съм още по-ангажиран и заинтересован. Не искам да се проваля, особено в клуба на моя живот", допълни бившият халф.

"Клубът има нужда от стабилност. Мисля, че това, което се обяснява в медиите, е нереално. Сега е време на доверие: четири титли могат да бъдат спечелени. Трябва да вярваш повече от всякога. Липсва вяра в проекта отвън", каза още Шави. А ето какъв ултиматум се твърди, че е получил той от ръководството на Барса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички