Шави се извини на феновете на Барселона, но и даде обещание след поражението от Реал Мадрид


Шави се извини на феновете на Барселона, но и даде обещание след поражението от Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

6134 0

Наставникът на Барселона Шави бе много разочарован след тежкото поражение от големи съперник Реал Мадрид. Каталунците загубиха с 4:1 и така бяха детронирани за Суперкупата на Испания. Шави се извини за лошото представяне, но изрази надежди, че отборът му ще се завърне по-силен.

Контраатаките на Реал унищожили Барселона

Шави вярва, че Барселона ще се бори за три трофея

"Имахме много надежди, много ентусиазъм, но се стигна до най-лошия мач от всички. Започнахме много зле, успяхме да намалим, но резултатът 3:1 ни затрудни. Мадрид ни нанесе много щети на контраатаки, ние не спряхме тези контраатаки, преходи и сега изживяваме горчивата страна на футбола. Извинявам се на феновете, защото ни беше трудно да се състезаваме, преживях много поражения в кариерата си и в крайна сметка се възстановихме. Барса ще се върне, ще се върне", категоричен бе Шави.

"Показахме едно от най-лошите лица за сезона. Трябва да се подобрим много, за да печелим титли. Трябва да се извиним на феновете на Барселона. Това не е образът на Барса на финал и още по-малко срещу Мадрид. Разочарован съм и ядосан като куле и като треньор. Това не е представяне за финал. Това е тежка загуба, но остава много от сезона. Трябва да се състезаваме за три титли. Тежък удар за клуба, играчите, но ние ще се върнем".

Без нови попълнения, не се притеснява за бъдещето си

Той заяви, че клубът не може да се подсили с нови попълнения, както и че е готов да понесе последствията за загубата. "Аз съм подготвен, нямам проблеми. Мисля, че сме способни да обърнем ситуацията. Аз съм силен и съм спокоен. Това е стъпка назад в проекта, но той продължава. Ще има много критики и те са заслужени".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички