Шави призна за трудности без Левандовски: Трябва да можем без него, но...


Шави призна за трудности без Левандовски: Трябва да можем без него, но...
Снимка: Getty Images

1268 0

Треньорът на Барселона - Шави, отличи ключовата роля на суперзвездата на каталунците Роберт Левандовски в състава, както и огромната липса, която изпитал, поради отсъствието на легендарния поляк.

"Лос кулес" се справиха с минимална победа с 1:0 над Атлетико Мадрид, която обаче не дойде никак леко. Успехът постави тима еднолично на върха в класирането в Ла Лига, но липсата на голмайстора бе осезаема.

"Важно е да печелим без него. Той е основна част. При това високо напрежение ни липсваше. Феран се справи добре, но ни липсваше. Липсва ни и Жорди Алба. Трудно е да печелим на този стадион, но си тръгвам доволен", коментира Шави, цитиран от "MARCA", обръщайки повече внимание на същинския двубой.

"Първият половин час ме убеди. Контролирахме играта. Справиха се добре. Голът дойде при числено превъзходство вътре. Тези три точки са златни.

Знаехме какво ще е. Важно е, че запазихме суха мрежа. Днес, без да играем много добре, взехме трите точки. Потрудихме се. Мачът беше труден, победата е отборна", допълни още той.

Левандовски изтърпява наказание от три мача - срещу Атлетико Мадрид, Хетафе и Жирона. Причина за това е неспортсменско поведение спрямо съдия.

Ето как протече двубоят между Барселона и Атлетико Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички