Красив "слалом", но и блъскане от Гави: В Атлетико са сигурни, че Барса вкара неправомерно (ВИДЕО)


Красив "слалом", но и блъскане от Гави: В Атлетико са сигурни, че Барса вкара неправомерно (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2812 0

Безспорното дерби на кръга в испанската Ла Лига противопоставя лидера във временното класиране Барселона и Атлетико Мадрид. Двубоят на "Уанда Метрополитано" е от голяма важност за каталунците, които могат да си върнат предимството пред Реал Мадрид, след като "кралския клуб" загуби от Виляреал.

Двата гранда бяха с равни точки преди старта на двубоя на "блаугранас", а още в първите минути от двубоя се забеляза голямото желание за победа у футболистите на Шави, които моментално поеха инициативата.

Това даде резултат малко преди да бъде преполовено първото полувреме. С най-голяма заслуга за гола бе Педри, който се отличи с великолепен пробив през средата на терена, след който комбинира с Гави в наказателното поле.

Младият футболист използва ръцете си, за да се справи с противниковия бранител и да отклони топката към Усман Дембеле, като останаха съмнения дали контактът е бил достатъчен, за да бъде отсъдено нарушение.

В крайна сметка топката стигна до Дембеле, а секунди по-късно тя се озова в мрежата след мощен в обратния ъгъл. Всички в Атлети обаче бяха уверени, че голът трябва да бъде отменен след преглед с ВАР. Ситуацията бе разгледена, но попадението остана. Вижте във видеото по-долу и преценете за себе си дали решението бе правилно.

Всичко за дербито Атлетико Мадрид - Барселона от Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички