Шави призна, че ще прави промени преди реванша с Манчестър Юнайтед и каза по няколко думи за Педри и Усман Дембеле


Шави призна, че ще прави промени преди реванша с Манчестър Юнайтед и каза по няколко думи за Педри и Усман Дембеле
Снимка: Getty Images

2210 0

На пресконференция преди домакинството на Кадис от 22-ия кръг на Ла Лига, старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, призна, че ще направи промени в стартовия си състав, тъй като реваншът с Манчестър Юнайтед в Лига Европа наближава.

*На 16 февруари каталунците завършиха 2:2 с "червените дяволи" на "Камп Ноу", а ответният сблъсък на "Олд Трафорд" е на 23 февруари!

"Без значение дали сме победили или загубили, идва мач-реванш и ще трябва да направим промени, тъй като има натрупана умора, някои играчи получиха удари, предстоят ни и много срещи за кратък период от време. Затова ще има ротации. Всички тренират много добре", обясни Шави, цитиран от "Barcablaugranes".

Педри със сигурност няма да бъде на линия за втория сблъсък с Манчестър Юнайтед, а наставникът на Барса изрази надежда, че младокът ще се завърне бързо в игра: "Жалко е, че го загубихме. Той е изключително важен за нас. Педри прави разликата и контролира темпото. Надявам се, че няма да ни липсва за толкова дълго, колкото през миналия сезон".

Шави бе запитан и какво е състоянието на Усман Дембеле, който се контузи на 28 януари срещу Жирона и пропусна последните 4 мача на Барселона: "За него още е рано. Вече изпълнява някои упражнения на терена, както и джогинг, но всичко зависи от това как се чувства. В момента с него се занимават рехабилитаторите, а след това ще се завърне в група".

*Още новини за Барселона ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички