Шави "отписа" Интер и Реал Мадрид, гледа смело към Селта Виго


Шави "отписа" Интер и Реал Мадрид, гледа смело към Селта Виго
Снимка: Getty Images

916 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, говори преди предстоящото гостуване на каталунците в последния ден от седмицата на Селта Виго. Акцентът в изказването на специалистът падна изцяло върху предстоящия двубой, като подчерта, че изключва мислите за важните срещи с Интер и Реал Мадрид през следващата седмица.

"Не мислим нито за Интер, нито за Ел Класико, това е истината. Съсредоточени сме на 100% върху Селта, като работим тактически върху този мач. Искаме да останем лидери в класирането.

Селта няма нищо общо с Майорка и Интер. Играят вертикално, когато отнемат топката, с ромб са в центъра на терена и миналата година се мъчихме много срещу тях. Трябва да се наложим, да се отворим, да не забравяме, че те спечелиха срещу Бетис. Това ще ни струва много, но сме длъжни да го направим. Няма да бъде лесно", обясни специалистът и подчерта: "Утре имаме много важен мач в Ла Лига. Няма как да мислим за Интер".

Шави обърна внимание и на най-голямата опасност сред играчите на Селта - Яго Аспас:

"Няма да го пазим индивидуално, въпреки класата му. Това е футболист, който ми харесва много - прави разликата и отборът му зависи много от него. Трябва да имаме по-висока защита и да сме внимателни, когато топката е у него".

Вижте какъв скандал породи последния мач на каталунците!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички