Разяреният Шави: Бесен съм! Съдията си тръгна и не каза нищо...


Разяреният Шави: Бесен съм! Съдията си тръгна и не каза нищо...
Снимка: Getty Images

2615 0

Наставникът на Барселона Шави Ернаднес бе много ядосан след загубата на каталунците от Интер с 1:0 в групите на Шампионска лига. Испанският мениджър е категоричен, че отмененият гол на Педри е бил редовен и съдиите са допуснали грешка, за която дължат обяснение. Той заяви, че е възмутен от това, че главният арбитър е напуснал терена без да му обясни решението си за отменения гол.

"Бесен съм. Съдиите трябва да излязат и да обяснят решенията си, защото ние нищо не разбираме. Помолих съдията да обясни решенията си след мача и той отказа. Това, което преживяхме днес, е несправедливост", каза ядосаният Шави.

"Те (Интер) се защитаваха много добре. Трябва да играем по-добре. Притеснявам се за таблицата. Ние сме в много трудна и сложна ситуация. Остават ни три финала, за да се опитаме да се класираме", каза Шави по отношение на ситуацията в групата.

„През първото полувреме ни липсваше ритъм. Трябва да критикуваме себе си, освен решенията на съдията. Имаме три финала и два от тях са у дома. Съдията си тръгна и не каза нищо. Възмутен съм. Ние не разбираме. Това е думата, възмутен."

"Мисля, че се справихме добре през второто полувреме. Първото полувреме беше доста лошо. Не знам дали това е най-лошият ни мач за сезона."

"Казаха ми, че голът на Педри е трябвало да бъде зачетен. Това е редовен гол. При гола на Педри, след като Ансу случайно е докоснал топката, правилото казва, че от този момент започва ново действие. Така че трябва да се счита за редовен гол", върна се отново Шави към отменения гол.

„Опитахме се да атакуваме отвътре, отвън, с Роберт 1 на 1... Беше сложно. Интер се затвори добре и вкара гол извън наказателното поле, при който не се защитихме добре", каза още испанецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички