Шави обяви групата на Барселона за дербито с Атлетико Мадрид: Огромната изненада е факт!


Шави обяви групата на Барселона за дербито с Атлетико Мадрид: Огромната изненада е факт!
Снимка: Getty Images

5036 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес е избрал групата от футболисти, на които смята да разчита в утрешното (6 февруари) дерби срещу Атлетико Мадрид, а клубът публикува списък с имената на играчите в профилите си в социалните мрежи.

Каталунците приемат тима на Чоло Симеоне на "Камп Ноу" в среща от 23-ия кръг на Ла Лига, която ще започне в 17:15 ч. българско време и ще можете да проследите развоя ѝ НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

В групата на Барселона най-силно впечатление прави присъствието на Усман Дембеле, който отказа да поднови договора си и бе нарочен за гонене, но в крайна сметка остана в Испания, а очевидно "томахавката" между него, Шави и Жоан Лапорта, е била заровена!

Последните две нови попълнения - Адама Траоре и Пиер-Емерик Обамеянг, също ще бъдат на линия за дербито с "дюшекчиите", а Гави е изтърпял наложеното наказание и няма пречка да играе. 

Контузени все още са: Мемфис Депай, Ансу Фати, Клеман Лангле, Сержи Роберто, Самюел Умтити и Ерик Гарсия.

Групата на Барселона:

Марк-Андре тер Стеген, Сержиньо Дест, Жерар Пике, Роналд Араухо, Серхио Бускетс, Рики Пуч, Усман Дембеле, Дани Алвеш, Адама Траоре, Мартин Брайтуайт, Нето, Нико, Педри, Люк де Йонг, Жорди Алба, Феран Торес, Френки де Йонг, Оскар Мингеса, Пиер-Емерик Обамеянг, Феран Жутгла, Гави, Ез Абде и Арнау Тенас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички