Шави обясни защо Барселона падна от Жирона и похвали Мичел


Шави обясни защо Барселона падна от Жирона и похвали Мичел
Снимка: GettyImages

2669 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, обясни на какво се дължи домакинската загуба от Жирона в сблъсъка от 16-ия кръг на Ла Лига:

Защо Барселона загуби?

"Създадохме страшно много положения. Не играхме лошо, но се получи лош резултат за нас. Трябва да работим повече върху представянето в защита и при завършването на ситуациите. Това бе и причината да загубим - не се възползвахме от шансовете си и си платихме за грешките в отбрана", заяви той на пресконференция след последния съдийски сигнал.

Поражението в неделя (10.12.) вечер остави Барса на четвърто място във временното класиране с актив от 34 пункта.

"Не е добре, че вече сме на 7 точки зад Жирона, на 5 зад Реал Мадрид и с равен брой с Атлетико Мадрид, но това е реалността. Този отбор на Барселона е в процес на изграждане, а това значи, че ще има криволичене. Нямам съмнение обаче, че сме на прав път. Ще продължим да тренираме", допълни Шави, а за финал не пропусна да поздрави победителите:

"Определено Жирона е най-добрият тим, който ни е гостувал през този сезон. Те си спечелиха мача, а работата на Мичел и футболистите му е забележителна!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 100 милиона евро са готови да потеглят към Барселона, но каталунците ще трябва да се разделят с нещо ценно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички