Шави: Направихме крачка назад, битката за титлата е много трудна


Шави: Направихме крачка назад, битката за титлата е много трудна
Снимка: Getty Images

1361 0

Треньорът на Барселона Шави бе разочарован от равенството на тима с Еспаньол в каталунското дерби в Ла Лига снощи. След 23 изиграни мача в шампионата Барса заема четвъртото място в класирането и изостава с 15 точки от лидера Реал Мадрид.

"Мисля, че можехме да спечелим този мач. Имахме възможност да поведем с 2:0, дори при резултат 1:1 можехме да вкараме, а вторият допуснат гол беше резултат от наша грешка. Да, когато вкараш в последните секунди, има усещането, че си спечелил точка. Но ако всичко се анализира добре, това беше победен мач", коментира треньорът след гостуването.

"Имахме много повече положения, играхме по-добре. Загубихме две точки, да обобщим, защото доминирахме. Жалко, че не поведохме с 2:0. Ако бяхме вкарали втория гол, играта щеше да се промени драстично. Борбата за шампионската титла е изключително трудна. Направихме крачка назад. Не ни остава нищо друго, освен да продължим битката", завърши Шави. Макар и преди този мач, президентът Жоан Лапорта пък вярва в шансовете за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички