Жоан Лапорта вярва, че Барселона ще се бори за титлата


Жоан Лапорта вярва, че Барселона ще се бори за титлата
Снимка: Getty Images

1226 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта даде интервю след равенството на лидера в Ла Лига Реал Мадрид с Виляреал. Лапорта заяви, че вярва във възможностите каталунците да се борят за шампионска титла.

"Мачът с Еспаньол е нашият шанс да демонстрираме развитието, което показахме в миналия мач и се надяваме да затвърдим успеха си. След равенството на Реал се подновява надпреварата за титлата. Винаги съм бил оптимист и смятам, че имаме панс. Казвах, че ще имаме още един шанс.

Много е сложно тимът да задържи нивото си през целия сезон, така че е важно да се концентрираме върху следващите мачове с Еспаньол, Валенсия и Атлетик Билбао. Тези мачове са жизненоважни за задържането в топ 4 и надеждите за титла", каза Лапорта.

В момента Барселона е на пето място в класирането. Изоставането от Реал Мадрид е 16 точки, но Барса има 2 мача по-малко. Каталунците определиха и своя резервен вариант, ако Ерлинг Холанд не пристигне в тима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички