Шави изрази притеснения преди мачовете на Барселона с Атлетико Мадрид и ПСЖ


Шави изрази притеснения преди мачовете на Барселона с Атлетико Мадрид и ПСЖ
Снимка: Getty Images

2845 0

Наставникът на Барселона - Шави, говори преди дербито с Атлетико Мадрид, което ще е част от 29-ия кръг на испанската Ла Лига. Испанският специалист бе категоричен, че сблъсъкът в столицата ще е тежък, но каталунците ще търсят трите точки.

Думите на Шави преди Атлетико - Барселона

"Мачът с Атлетико Мадрид е жизненоважен за Ла Лига, както и всички останали. Те са ниво Шампионска лига и са силни, особено вкъщи благодарение на феновете си. Много добре се справят последните години. Ще бъде голям мач със сигурност. Те не са губили вкъщи от миналия сезон, когато отново ние играхме тук", сподели Шави пред медиите.

Още: Ламин Ямал знае какво трябва да направи Барселона, за да отстрани ПСЖ

Шави изрази притеснение преди 2 важни за Барса мача

ПСЖ и Шампионска лига

"Пари Сен Жеремн е един от най-трудните съперници, които можеха да ни се паднат в Шампионската лига. Луис Енрике е брилянтен, неговите отбори играят много добре. Един от най-опасните съперници, но имаме амбицията да направим големи мачове на четвъртфиналите. Позитивно е, че реваншът ще бъде у дома. На хартия те са фаворит и предвид финансовото състояние на двата клуба. Сега е моментът да мечтаем и да мислим, че можем да се борим с един от най-добрите отбори в Европа".

Бъдещето на Барса и Гризман

Още: Луис Енрике срещу Шави: Приятелство, напът да остане в сянка - заради копнеж по най-ценното

"Участвам в подготовката за следващия сезон, защото искам най-доброто за Барселона. Решението ми не се променя. Ще направя всичко, за да подобря отбора. Барса е млад отбор, но с много талант".

"Гризман не остана по икономически причини. Той е играч, който ми харесва много. Може да играе като халф или нападател, да организира отбора. Не остана при нас поради много прогнози, но най-вече заради тавана на заплатите", добави още Шави.

Официално: Реал Мадрид пусна жалба заради действия на фенове на Барселона и Атлетико Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички