Вицепрезидентът на Барселона: Ще е трудно срещу ПСЖ, но нашата цел е полуфинал в Шампионска лига


Вицепрезидентът на Барселона: Ще е трудно срещу ПСЖ, но нашата цел е полуфинал в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1197 0

Вицепрезидентът на Барселона - Рафа Юсте, коментира жребия за 1/4-финалите в Шампионска лига. Каталунците ще спорят за място в полуфиналите с ПСЖ.

Приоритетът на Барселона в Шампионска лига

"Гордеем се, че се оказахме сред най-добрите. Нашият приоритет е да стигнем до полуфинал в Шампионска лига. Но ще бъде много трудно срещу един от най-добрите отбори в Европа", започна Юсте пред beIN SPORTS.

Юсте: Имаме Ламин Ямал и страхотен отбор!

Добри думи за "своя" Луис Енрике и ПСЖ

"Ще видим страхотен футбол. Луис Енрике постигна големи успехи в Барселона, той е приятел. Един от най-добрите треньори в света. Предстои ни да изиграем големи мачове и ще се опитаме да стигнем до полуфинал", продължи той.

"Килиан Мбапе? Един от най-добрите играчи в света, но аз предпочитам да говоря за отбора. ПСЖ има млад отбор, трябва внимателно да следим Мбапе. Фаворити няма, 50:50 е, ние много уважаваме ПСЖ. Нито те, нито ние искахме да попаднем един на друг", каза още вицепрезидентът на каталунците.

"Ние имаме Ламин Ямал.."

"Ние имаме Ламин Ямал, който е изключителен играч. Имаме и страхотен отбор и треньор, който има тази вяра и смелост да разчита на млади играчи и да направи нашата Ла Масиа отново пример за целия свят", допълни Юсте пред "Movistar+". Междувременно, Ямал може да получи голяма чест от Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички