Челси отново ухажва звезда на Барселона


Челси отново ухажва звезда на Барселона
Снимка: Getty Images

1924 0

Ръководството на английския Челси има намерението да поднови разговорите със звездата на Барселона Усман Дембеле, пише спортното издание 90min. "Сините" имаха желание да привлекат Дембеле отпреди, а сега Томас Тухел се надява, че това желание може да се осъществи.

Договорът на Дембеле с Барселона изтича през лятото, а френският футболист все още не е дал отговор на каталунците дали ще остане на "Камп Ноу". В Барса му предложиха нов контракт, който обаче не удовлетворява французина, защото смята, че заслужава по-високо заплащане.

Дембеле бе считан за сигурен напускащ, след като през зимата разиграваше клуба и преговаряше с други отбори зад гърба на каталунското ръководство. Все пак отношенията бяха изгладени и Дембеле взе дейно участие в състава на Шави, като записа куп асистенции за отбора.

Челси пък вече се стабилизира след сътресенията около Роман Абрамович и смяната на собствеността. Новият собственик на "сините" Тод Боели е готов да инвестира колкото е необходимо, за да върне Челси на върха, а Дембеле изглежда като добър трансфер заради това, че може да пристигне като свободен агент на "Стамфорд Бридж".

Челси проявява интерес и към футболист на Милан (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички