Шави е получил желания отговор от ключов за Барселона футболист


Шави е получил желания отговор от ключов за Барселона футболист
Снимка: Getty Images

2003 0

Усман Дембеле ще остане в Барселона, въпреки че договорът му го прави привлекателен играч на пазара. Френското крило може да напусне "блаугранас" само за 50 милиона евро до средата на юли, но няма да използва тази клауза или да слуша оферти, информира "Sport".

Според изданието той лично е информирал мениджъра на каталуцните - Шави, на среща на четири очи за намерението си да продължи своята кариера на "Камп Ноу". Припомняме, че миналото лято Дембеле удължи контракта си с "блаугранас" до края на сезон 2023/24.

Усман Дембеле е напълно убеден в проекта на Шави за бъдещето, въпреки че в момента трансферния пазар е много натоварен поради умопомрачителните оферти, които идват от Саудитска Арабия.

Самият Шави също е бил доволен от получения отговор от френския национал, тъй като той е ключова част от единайсеторката на каталунците и е един от любимците на испанския специалист. 

Новият директор в Барселона пък - Деко, иска възможно най-скоро Дембеле да поднови контракта си и е готов на всичко да стигне до сделка с неговите представители и да удължи престоя му на "Камп Ноу" още.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гюндоган се обвърза с Барселона с доста любопитна клауза в договора си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички