Шави е готов да остави Роберт Левандовски резерва заради Витор Роке


Шави е готов да остави Роберт Левандовски резерва заради Витор Роке
Снимка: Getty Images

1397 0

Наставникът на Барселона Шави е категоричен, че всеки един от играчите може да се превърне в резерва и няма несменяеми титуляри. Това се отнася и за Роберт Левандовски, който е подложен под огромен натиск. А той ще се увеличи и след идването на Витор Роке.

Шави вече извади Левандовски по време на полувремето на последния им мач за годината, а сега бе попитан дали хипотетично би предпочел Роке пред полския нападател.

Натискът върху Левандовски става все по-голям

Левандовски може да загуби титулярното си място в Барселона

"Вече се случи... Вече го направих. Не мога да се отнасям към един футболист различно от друг, иначе отборът няма да работи добре. Ако играчите са на терена, това е, защото вярвам, че могат да помогнат. Примерът е последният мач между двете полувремена. Тук не говорим за нищо ново". При победата им над Алмерия с 3:2 Шави извади също  Жоао Феликс и Андреас Кристенсен съответно за Феран Торес и Жул Кунде.

Според наставника обаче Роке може да играе и с Левандовски. "Витор може да се адаптира към всяка позиция в атаката, може да играе и като деветка". Това не е първият път, в който се намеква, че Шави ще действа с много твърда ръка и срещу Левандовски. Полякът е далеч от най-добрата си форма и няма следа от доброто представяне от миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички