Севиля се върна на победния път и стъпи здраво в топ 4 на Ла Лига


Севиля се върна на победния път и стъпи здраво в топ 4 на Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1004 0

Испанският гранд Севиля се завърна на победния път, след като в последните два кръга допуснаха две поражения и развалиха серията си от победи в Ла Лига. В късния неделен двубой андалусийци надиграха Реал Бетис с минималното 1:0 в двубой от 27-ия кръг.

Севиля бе в серия от шест поредни победи в Ла Лига, но в последните два кръга допусна загуби от Барселона и Елче. Освен това тимът на Хулен Лопетеги отпадна от Шампионска лига, което бе допълнителен удар по амбициите на андалусийци.

Въпреки това в днешния сблъсък Севиля се събра и взе така ценните 3 точки в борбата за място в топ 4. Единственото попадение в срещата отбеляза Юсеф Ен-Несири в 27-ата минута, възползвайки се от асистенция на Хесус Навас.

В подреждането Севиля се нарежда четвърти с 51 пункта, като е със солидна преднина от шест точки пред петия Реал Сосиедад, който има и мач повече. Андалусийци обаче изпуснаха шампионското "влакче", водено от Атлетико Мадрид, а след тях Реал Мадрид и Барселона. Бетис е на шесто място с 42 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички