СНИМКИ: Анонсираха изненадващ нов екип на Барселона за сезон 21/22


СНИМКИ: Анонсираха изненадващ нов екип на Барселона за сезон 21/22
Снимка: Getty Images/Guliver

1103 0

Снощи специализираният портал "Footy Headlines" публикува снимки на домакинския екип на Барселона за сезон 2021/22. Той обаче е доста различен от този, който сайтът пусна преди няколко дни.

Новата фланелка на каталунците, както и гащетата, ще са в традиционните цветове синьо и червено. Дизайнът обаче е необикновен - фланелката е червена в дясната си страна и синя в лявата. Между двете части има няколко синьо-червени вертикални линии.

В горната си част фланелката също е необичайна - в дясно има червен участък, който обхваща рамото и половината от гърдите, върху който има квадрати и правоъгълници със синьо-червени линии. Там е и емблемата на спонсора - "Найк". На гърдите ще стои името на един от основните спонсори на клуба - "Rakuten".

Гащетата в новия екип също са доста различни - половината са червени, половината - сини. Емблемите на клуба и на техническия спонсор са в долната им част. А ето каква бе анонсираната по-рано нова фланелка на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ла Лига


Петима съотборници, които не намериха общ език с Лео Меси

Може би няма футболист, който да не е искал да поиграе с великия Лионел Меси, но невинаги е било възможно за съотборниците...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама