Севиля изпусна Селта в мач с 4 гола и 2 червени картона (ВИДЕО)


Севиля изпусна Селта в мач с 4 гола и 2 червени картона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

13143 0

Отборът на Севиля записа нова грешна шампионатна стъпка, завършвайки 2:2 на свой терен срещу Селта в мача, който откри кръг №28 в испанската Ла Лига.

Съставът на Хосе Луис Мендилибар водеше с 2:0 до 89-ата минута, но допусна късно изравняване в рамките на 4 минути - между 89 и 93-та.

Развой на двубоя

Още в 19-ата минута Севиля остана с човек по-малко на терена след втори жълт картон за Папе Гей. 120 секунди преди края на първото полувреме, домакините все пак откриха резултата чрез Юсеф Ен Несири, който се разписа с глава след ъглов удар.

В 81-вата минута Маркос Акуня блесна с красиво попадение от дистанция за 2:0, но след това неговият тим се срина - първо Мигел Родригес намали на 1:2 с премерен шут от границата на наказателното поле, а в продължението на срещата Гонсало Пасиенсия порази вратата на Марко Дмитрович с глава за крайното 2:2.

Играчите на Севиля поискаха нарушение на Пасиенсия при борбата за високата топка, но ВАР не видя такова, а заради недоволството на Маркос Акуня домакините дори останаха с 9 души в заключителните минути.

*Севиля, който ще играе 1/4-финал в Лига Европа срещу Манчестър Юнайтед, е на 13-о място в Ла Лига с актив от 32 точки, но е важно да се отбележи, че предпоследният Алмерия има 27. Селта пък е на девета позиция със сбор от 36 пункта!

Репортаж от Севиля 2:2 Селта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички